Nieuws

Feestweek Lutten komt er weer aan

Het is al even geleden dat we via het Lutter Journaal wat van ons hebben laten horen. Op de sociale media kanalen heeft u wellicht al wel het één en ander voorbij zien komen. De oplettende volger zal daar misschien ook gemerkt hebben dat we de huisstijl wat aangepast hebben. We vonden het hoog tijd om het logo en de kleuren wat frisser en frivoler neer te zetten. Volgens ons is dat aardig gelukt.

Op het moment dat deze Lutter Journaal bij u in de bus valt duurt het nog ongeveer een maand totdat de Feestweek Lutten weer losbarst. Waar we vorig jaar pas in maart zeker wisten dat de Feestweek door kon gaan, kennen we nu, gelukkig weer, een normale voorbereiding. In dit stukje willen we aantal activiteiten uitlichten. Voordat de Feestweek begint kunt u nog de programmafolder en een compleet overzicht van het programma in het volgende Lutter Journaal in de bus verwachten.

We starten dit jaar weer ouderwets op 27 april met Koningsdag. We beginnen ’s middags met het hijsen van de vlag. Daarna een nieuw evenement: De Alleskunner. Tijdens dit spel spelen we allerlei korte, leuke en hilarische spelletjes waarbij telkens één persoon afvalt. Uiteindelijk blijft er dan één iemand over, De Alleskunner! Voor het publiek vermaak gegarandeerd. Opgeven voor de Alleskunner kan via onze website www.feestlutten.nl.

Verder zal er op deze middag de mogelijkheid zijn om je oude en/of overbodige spullen te verkopen tijdens de rommel-/kleedjesmarkt. Voor de kinderen zal er daarnaast ook genoeg vermaak zijn. Kortom een gezellige Koningsdag waar je met het hele gezin of vriendengroep naartoe kan! We sluiten Koningsdag af met de terugkeer van De Moeflons! Na jaren van afwezigheid staan ze weer te popelen om er een grandioze avond van te maken.

Op zaterdag 29 april is de grote feestavond met de band Empire uit Dedemsvaart. Deze topmuzikanten draaien inmiddels al weer een tijdje mee en weten er altijd weer een gigantisch feest van te maken. De avond wordt vervolgens afgesloten met het Q-Music Foute Uur.

Deze feestavonden zijn natuurlijk harstikke leuk, maar ook vermoeiend. Daarom organiseren we op zondag de Lutten Biergarten. Een gezellige dag om even lekker bij te komen. Lange tafels, muziek op de achtergrond, een hapje en een drankje (hoeft uiteraard geen bier te zijn) en even lekker bijkletsen. We zijn nog bezig met de laatste puntjes op de i, maar een gezellige middag wordt het zeker! Voor degenen die graag nog wat actiefs willen doen, kunnen nog een rondje gaan klootschieten. Een rondje ballen gooien door de omgeving van Lutten en kijken wie hiervoor de minste worpen nodig heeft. Hiervoor kan u zich ook al opgeven via www.feestlutten.nl.

Dan nog even aandacht voor misschien wel het belangrijkste onderdeel van de Feestweek: de vrijwilligers! Zonder hen zou er geen Feestweek mogelijk zijn. Op het moment van schrijven hebben we nog een aantal plekken openstaan voor de bardiensten. Hopelijk hebben we deze allemaal al ingevuld op het moment dat u dit leest. Maar mocht u echter graag willen helpen en hebben we u nog niet gevraagd, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u voor volgend jaar graag willen meedenken met de Feestweekcommissie of gewoon een geweldig idee hebben, laat het ons ook weten! Tijdens de Feestweek kan je natuurlijk hiervoor ook iemand van de commissie aanspreken.

Koningsnacht Lutten

Koningsdag Lutten

Cafe de Tent