1473215108 facebook    youtube 200 1473215126 instagram 

 

Ondanks dat de nog steeds geldende coronamaatregelen ervoor zorgen dat er geen normale feestweek gevierd kan worden, heeft de feestweekcommissie toch een aantal activiteiten weten te organiseren die helemaal coronaproof zijn. Deze activiteiten zullen plaatsvinden op vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei.
Op vrijdagmiddag 30 april zal er een speurtocht zijn voor de kinderen van de basisschool door de bouw van Lutten. Het is niet nodig je hiervoor op te geven. Meer informatie over de speurtocht zal worden verspreid via de basisschool en is natuurlijk ook te vinden op onze website. Op vrijdagavond om 20.00 uur wordt de oude vertrouwde bingo gehouden, maar dan wel online. Onze bingomasters Michel en Maikel zullen via een livestream de balletjes trekken en met een speciale app kunnen de getallen op je kaartje afgestreept worden. Kaartjes kunnen van tevoren gekocht worden via het formulier hier op de site. Uiteraard zullen er weer mooie prijzen verdeeld worden!
Op zaterdagmiddag 1 mei vanaf 17.30 uur is er de oriënteringsrit die traditiegetrouw door de familie Altena zal worden uitgezet. Met wat kleine aanpassingen wordt ook dit geheel coronaproof georganiseerd. Wel moet er van tevoren aangemeld worden via het formulier hier op de site. Op zaterdagavond wordt er een heus online muziekfestival gehouden genaamd Random Live Goes Orange! Dit is een mooie samenwerking met verenigingen uit De Krim, Kloosterhaar, Bergentheim, Dedemsvaart en de band Random Five. In de vijf dorpen wordt er om en om door een band gespeeld en via een livestream is dit allemaal te volgen op televisie, internet en social media. Om de spanning er een beetje in te houden gaan we hier nog niet alle details prijsgeven. Via social media wordt er telkens wat bekendgemaakt over de locaties en de bands die gaan spelen. Zorg ervoor dat je zaterdagavond om 20.30 uur klaar zit om dit muziekfestival gratis te bekijken via omroep Noos, YouTube of Facebook. Op www.randomlive.nl zijn meer informatie over het festival en de juiste links te vinden.
Thuis bingo spelen en naar een muziekfestival kijken is natuurlijk heel leuk, maar lekkere borrelhapjes mogen dan eigenlijk niet ontbreken. We zijn dus aan het kijken of we lekkere borrelplanken kunnen samenstellen die vooraf besteld kunnen worden voor tijdens de bingo en het muziekfestival. Op het moment van schrijven is hier nog niet alles over bekend. Houd hiervoor dus onze sociale media kanalen en deze site in de gaten.
We hopen dat we op deze manier toch nog wat leuke activiteiten voor alle Luttenaren kunnen organiseren. Volgend jaar hopen we jullie uiteraard weer graag terug te zien in de feesttent bij het Dorpshuis!

Lutten Vlagt 500px

 

logo fris over drank 

Ga naar boven