1473215108 facebook    youtube 200 1473215126 instagram 

De Andre Hazes imitator Rene van Beeten is toegevoegd aan de slotavond van feestweek 2017.

René is een geboren en getogen Amsterdammer. Als kleine jongen groeide hij op met het levenslied. Familieleden zongen ondermeer in ‘het Zwanenkoor’ en het ‘Jordaan Cabaret’ en als vaste gast in verschillende café’s in Amsterdam.
Het kan niet uitblijven… René zingt als kleine jongen alle Amsterdamse hits uit volle borst mee en begint al op jonge leeftijd met optredens in diverse Café’s in hartje Amsterdam. Na de beruchte 12 ambachten en 13 ongelukken is René eindelijk waar hij wezen moet, namelijk op het podium !Qua stem lijkt René griezelig veel op André Hazes. Hoewel het niet de bedoeling was is René in de wondere wereld van André Hazes terecht gekomen. Ook verschillende media waaronder BNN bestempelen René als de Hazesimitator bij uitstek. Hij stond bijv. in de Panorama, Aktueel en diverse landelijke kranten. Hij trad op, op de eerste editie van Dutch valley met een live band en bespeelde o.a. de HMH en het concertgebouw.

Al ruim 16 jaar lang weet René op geheel eigen wijze een perfecte vertolking neer te zetten van de Amsterdamse volkszanger. Met de mooiste en beste nummers uit het rijke Hazes repertoire.
Gewapend met zijn eigen stem brengt hij hele zalen in vervoering met de mooiste nummers zoals: ‘Zij gelooft in mij’, ‘de Vlieger’, ‘Bloed Zweet en Tranen’ et cetera.

rene van beeten

Lutten Vlagt 500px

 

logo fris over drank 

Ga naar boven