1473215108 facebook    youtube 200 1473215126 instagram 

Op Koningsdag zal de band Empire een feestje met ons gaan bouwen in de tent. De entree is, zoals altijd op Koningsdag, vrij

EMPIRE is een energieke zevenkoppige coverband die met hun veelzijdigheid en interactie naam heeft gemaakt als dé rock/pop sensatie van Overijssel! Deze groep ervaren muzikanten weet op elk feest hun enthousiasme over te brengen op het publiek met behulp van hun dynamische show waarin een originele keuze aan recente hits wordt afgewisseld met de echte klassiekers en, niet te vergeten, de echte feestplaten!

Wat heeft deze band in korte tijd een ontwikkeling doorgemaakt! Muzikaal op zeer goed niveau en met volle overgave werden niet de makkelijkste nummers het publiek ingespeeld. Mr. Blue Sky van ELO, Alive van Pearl Jam en afsluiter Kids van Robbie Williams ft. Kylie Minogue gaven een gevarieerd beeld van wat deze band in huis heeft. Naast het verzorgde spel weet EMPIRE ook een hoog entertainmentgehalte te brengen waarmee een sterke interactie met het publiek wordt opgebouwd. – John van den Borne (The Clash Of The Coverbands)

De kracht en het unieke van EMPIRE is de variatie in de muziek, de extra toevoegingen zoals percussie en het plezier waarmee altijd weer een feestje wordt gebouwd met het publiek. De muziek is bekend bij jong en oud en het licht & geluid (om U tegen te zeggen by the way..) is allemaal een vast onderdeel van een te gekke show!

Persfoto Empire 2016 BVM Buro Voor Muziek

Lutten Vlagt 500px

 

logo fris over drank 

Ga naar boven