1473215108 facebook    youtube 200 1473215126 instagram 

Het is een tijdje stil geweest rondom de feestweek maar dat betekend niet dat we stilgezeten hebben. Integendeel: de eerste vergaderingen zijn al gehouden en ook is de planning al redelijk rond. Ook is er intern wat verandert. Jos Winters en Marlon Ruben zijn na een aantal jaren gestopt als commissielid en Benjamin van Lieshout en Erna Leenders hebben hun plek ingenomen. Jos en Marlon nogmaals bedankt voor de wijze lessen en Benjamin en Erna, welkom bij de groep!

Dan nu het programma: We beginnen op zaterdag 22 april met de thema avond. Wat het thema gaat worden is natuurlijk nog even geheim maar er zijn al goede ideeën over de tafel gevlogen.
Zondag 23 april starten we met de fietstocht. Dit zal iets vroeger zijn als normaal in verband met het middagprogramma. Dat zal dit jaar Baantie Over zijn. Afgelopen jaren werd dit altijd op zaterdag gehouden maar doordat er nog voetbal en andere sporten zijn merkten we toch dat de bezoekersaantallen niet al te hoog waren. In navolging op de rommelcross, waar het op zondag enorm druk is, willen wij dit ook gaan proberen. Uiteraard zal de zondag afgesloten worden met een gezamenlijke tentdienst.
Maandag 24 april staat ’s middags de 55+ middag op het programma. Hoe en wat is nog onbekend maar de commissie die over die middag gaat zal er zeker weer een mooie en gezellige middag van maken. ’S Avonds start weer de grote Lutter Bingo. Bij de meesten wel bekend en altijd een waar spektakel. Wie gaat er dit jaar met de hoofdprijs vandoor?
Dinsdag 25 april wordt de tent weer omgetoverd tot één groot restaurant tijdens Lutten Culinair. Net als ieder jaar zal de tent wel weer volledig uitverkocht zijn. Op het moment dat de kaarten in de verkoop komen zorg dan dat je er op tijd bij bent!
Woensdagmiddag 26 april staat in het teken van de kinderen. De tent zal weer één grote speeltuin worden waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ravotten. Dit alles onder de supervisie van de ervaring kindermiddagcommissie. Wat de avond ons gaat brengen is nog niet duidelijk. We zijn met een paar opties bezig. Hierover later meer.
Donderdag 27 april; koningsdag. Uiteraard zal de Nederlandse 3kleur weer in de top gaan. Daarna zal de versierde optocht Lutten weer aandoen en in de middag staat de zeskamp weer op het programma. Ook zal er vertier in de tent aanwezig zijn maar hier gaan we nog niks over zeggen. Sterker nog, hier kunnen we ook nog niks over zeggen. Dit moet nog geregeld worden ;-). De welbekende orienteringsrit zal voorin de avond weer starten vanaf de tent en de dag wordt afgesloten met een live band waarbij de entree uiteraard weer gratis is.
Vrijdag 28 april hebt u de hele dag de tijd om bij te komen van het grote feest want we beginnen pas weer in de avond met de bonte avond in combinatie met de tentquiz. Dit was vorig jaar een groot succes en zal weer herhaalt worden. Dit jaar op een iets andere manier. Hierover later meer. Aangezien de mini playback show gestopt is willen wij als feestweek dit op gaan pakken door de avond te beginnen met de basisschooljeugd. Dit staat allemaal nog in de kinderschoenen en zal nog even goed doorgesproken moeten worden. Later meer.
En dan zaterdag 29 april, de laatste dag alweer. Overdag hebben we alleen de motortoertocht en we zullen de feestweek weer groots afsluiten met een goede, stoere band met nationale ervaring.

Had jij nou na het lezen van dit bericht nog goede ideeën voor een band, avondvullend programma of andere dingen mag je dit uiteraard laten horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lutten Vlagt 500px

 

logo fris over drank 

Youtube link

youtube 200

 

CPDF PinnenJaGraag Poster A4 Liggend

Ga naar boven